Profil

Psykoterapi og Coaching i Helsinge

v. Mette Blaakilde, Exam. psykoterapeut & coach


Profil


Jeg er født i 1966, er gift og har 2 voksne børn.

Siden 2006 har jeg haft coach og psykoterapi klienter.


Psykoterapeut

Jeg er uddannet ID psykoterapeut i 2008 fra ID Academy v/ Ole Vadum Dahl. Uddannelsen er tilrettelagt og evalueret efter de ministerielle kvalitets kriterier for psykoterapeut uddannelser. Udtrykket ”ID” er en forkortelse af ”integrativ ” og  ”dynamisk ”. Det betyder, at terapien integrerer en bred vifte af forskellige psykologiske teorier og terapeutiske retninger såsom kognitiv, systemisk, psykodynamisk, eksistentiel, humanistisk samt transpersonel terapi.


Som afslutninge på den 4 årige uddannelse har jeg i 2008 bestået mundtlig og skriftelig eksamen, sidst nævnte via speciale om forsvarsmekanismer.


Jeg modtager regelmæssigt supervision, og holder mig fagligt ajour med diverse kurser og efteruddannelse. Fra 2012 til 2016 var jeg undervisningsassistent på psykoterapeut uddannelsen på ID Academy.


Coach

På ID Academy har jeg gennemført en 2 årig Erhvervs Coach uddannelse med afsluttende certificering i 2006.


Anden relevant uddannelse

I 2004 blev jeg certificeret NLP Business Practitioner.

I 2008 tog jeg en uddannelse som Proceskonsulent.


Medlemskaber

Jeg og er medlem af ID psykoterapeutforeningen(IDPF), som er et netværk for certificerede ID psykoterapeuter i Danmark. Det betyder at min grunduddannelse og terapeutiske efteruddannelse lever op til nationale fastsatte kvalitetskriterier, samt at jeg har forpligtet mig til at overholde foreningens regler om etik og udøvelse af psykoterapi. Herunder fuld tavshedspligt.


Anden erhverserfaring

Jeg har 30 års erhvervserfaring fra IT-branchen. De sidste 20 år har jeg været leder/projektleder, og har herigennem oparbejdet stor erfaring med coaching i erhversmæssig kontekst - både i forhold til medarbejdere og leder kollegaer.

Mette Blaakilde, Psykoterapeut & Coach, Helsinge, tlf. 20477709, e-mail: mail@blaakilde.net

Copyright © All Rights Reserved